donderdag 27 oktober 2011

S.O.S. WINTER!

Misschien ben jij wel een typisch winter mens. Hou je van kou, sneeuw, ijs en alles wat met de winter te maken heeft. Maar misschien ben je ook wel dat soort mens dat de winter HAAT! Die vreselijke kou die snijdt in je huidt, die dikke jassen, je mooie schoenen die kapot gaan door de sneeuw. Het enige leuke aan winter is het gezellige binnen zitten bij de verwarming met een grote kop warme chocolade melk met slagroom.

Maar hoe overleef je dus als je niet van de winter houdt? Tips:

- Zorg dat je een dikke jas hebt die tegen water en sneeuw kan met bij je polsen een strakker gedeelte die de koude wint niet doorlaat naar binnen.

- Een lekkere warme sjaal. Geen sjaaltje dat je draagt in de zomer bij je zomerjasje met bloemetjes, maar nee een dikke sjaal. Denk bijvoorbeeld aan een ronde sjaal die je 2 keer om je nek slaat. Zijn super leuk deze winter.

- Een paar stevige boots! Uggs, of andere laarzen! Ze moeten kunnen tegen het koude natte weer. En natuurlijk, geen koude voetjes voor jou! Uggs zitten als pantoffels en zien er ook nog is stylish uit bij de meeste outfits. Ook kan je er lekker warme dikke sokken in aan zodat je zeker weet dat je het niet koud krijgt!

- Ook handschoenen, een sjaal en/of oorwarmers heb je zeker nodig deze winter. Aangezien ze zeggen dat het een extreem koude winter gaat worden! Kun je beter lekker dikke handschoenen kopen, want niets is irritanter aan koude bevroren pijnlijke handen!!

- Een gebreid vest. Zwart, Grijs, Nutskleurig enz.! Heerlijk warm en nog leuk ook! Je kan ze aan bij een lief jurkje een legging en een leuke ketting of gewoon op een strakke broek met je laarzen.

- Warme truien en leuke lange mouwen shirt of simpele basic shirts. Vaak niet duur, lekker warm en leuk te combineren met leuke accessoires.

Ik hoop dat je er wat aan hebt, en als je nou nog meer tips hebt voor de winter? Mail me dan naar emzz@live.nl dan zet ik ze bij het lijstje ♥

 

Dikke kus Emma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten