vrijdag 29 juli 2011

We ♥ Starbucks

Heeej iedereen!

Kennen jullie het koffie merk Starbucks? Zo niet? Dan ga ik jullie er nu wat over vertellen!

Starbucks is de grootste koffieketen ter wereld! Het werd opgericht in seattle in Amerika in 1971. Er zijn meer dan 17.000 vestegingen in wel 50 landen! Maar naast koffie hebben ze er ook nog thee, smoothies, koude dranken en ook eten. Maar ook hebben ze kleren, boeken en nog veel meer!

De Frappuccino

De frappuccino is 1 van de koffie soorten uit de Starbucks zaak. Het is cappuccino gemengd met ijs en slagroom (en nog andere ingrediënten die ik niet weet) Er zijn best veel smaakjes maar in nederland zijn er vaak maar drie: Mokka, Caramel en Vanille.Dit zijn alle Frappuccino soorten die er bestaan! Helaas zijn er maar 3 in nederland te krijgen. Die andere lijken me namelijk heerlijk! Jou ook?
Wil jij graag naar een starbucks? Meestal zitten ze op een centraal station! Maar je kan ze ook vinden in een grote stad, winkelcentrum of op Schiphol! Maar weet wel dat je veel geld moet betalen voor zo'n koffie!

Frappuccino prijslijst:

Small: 4,-
Grande: 4,50
Venti (de grootste): 5,-

Maar dan heb je wel een heerlijk verkoelend drankje!

Je kan ook Starbucks bestellen! dan ga je naar: http://www.starbucks.com/. Daar vind je de online shop vanzelf! Of je gaat naar de winkel, daar verkopen ze gewoon starbucks oploskoffie en ook thee!

Meer weten over starbucks? Of heb je vragen? Mail dan naar: emzz@live.nl Ik zal zo snel mogelijk proberen te antwoorden ♥

Doeii!
Dikke kus Emma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten